Click Here
Schedule a free personal NextGen instruction (live stream)

20 maart 2020

Nature’s Green is open en blijft goederen leveren in heel Europa en het Midden-Oosten op basis van de huidige regelgeving van de Nederlandse regering. We nemen alle veiligheidsmaatregelen om COVID 19 te bestrijden en alle aanbevelingen van de Nederlandse regering om COVID 19 te voorkomen, uiterst serieus.

Ons verkoopteam is beschikbaar voor al uw vragen en aanvragen die u op dit moment heeft. Als u uw kennis van NextGen Living Walls en BioMontage-producten per telefoon, Skype, FaceTime of WhatsApp wilt updaten, doen wij dat graag! Binnenkort zijn we klaar voor webinars met livestream, waarmee u rechtstreeks vanaf uw eigen bureau met ons kunt communiceren en alle details van Nature’s Green verticale producten kunt ontdekken.

Intussen hebben we alle irrigatie-opties van NextGen Living Walls geüpdatet. Deze zijn eenvoudig te vinden op de inlogpagina van www.nextgenlivingwalls.com of www.naturesgreen.nl. We danken u voor uw voortdurende steun en samenwerking en samen zullen we deze ongekende situatie overleven.

We wensen u alle sterkte om deze moeilijke periode door te komen en vooral blijf gezond.